Privacy verklaring

Koderen respecteert uw privacy en behandelt uw persoonlijke informatie vertrouwelijk.

Om van bepaalde functionaliteit gebruik te maken, zoals het toevoegen van producten, moet de gebruiker Koderen voorzien van een e-mailadres en een wachtwoord. Deze gegevens worden opgeslagen op een beveiligde computer. Het e-mailadres zal nooit voor andere bezoekers van de website zichtbaar zijn. Uw wachtwoord wordt eenzijdig versleuteld zodat deze zo goed als onmogelijk te achterhalen is.

Voor het onthouden van uw accountgegevens wordt gebruik gemaakt van cookies. Hierdoor kunnen we uw computer herkennen wanneer u ons opnieuw bezoekt, zodat u niet steeds opnieuw hoeft in te loggen.

Bij het plaatsen of melden van een product wordt uw ip-adres opgeslagen. Dit wordt gedaan om misbruik van uw account te kunnen achterhalen en het adres in de toekomst te kunnen weigeren van bepaalde functionaliteit.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over belangrijke gebeurtenissen. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u de nieuwsbrief uitschakelen in uw instellingen.

Koderen zal uw gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij Koderen hiertoe krachtens de wet of een rechterlijke uitspraak verplicht is, dan wel in het geval de Gebruiker handelt, of wordt vermoed te handelen, in strijd met de gedragscode zoals gedefinieŽrd in de Algemene voorwaarden.

We behouden ons het recht voor om deze Privacy Verklaring te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Colofon - Adverteren?

Tooltip text